• Αρχική
  • Προγράμματα
  • Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις-Το περιβάλλον της πόλης μέσα από αφηγήσεις και φωτογραφίες

Η πόλη που ονειρεύομαι

Ένα βίντεο που εκπονήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Περιβαλλοντικής Αγωγής του Γυμνασίου Γαστούνης με τίτλο "Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις-Το περιβάλλον της πόλης μέσα από αφηγήσεις και φωτογραφίες " για το σχολικό έτος 2014-2015, με εικόνες που ζωγράφισαν τα παιδιά για το πως φαντάζονται και ονειρεύονται την πόλη τους..

Ακούγεται το ορχηστρικό κομμάτι του Μ. Χατζηδάκη "Το  χαμόγελο της Τζοκόντα".

Διαβάστε Περισσότερα

Περιβαλλοντικό μονοπάτι

Ένα ακόμα βίντεο που εκπονήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Περιβαλλοντικής Αγωγής του Γυμνασίου Γαστούνης με τίτλο "Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις-Το περιβάλλον της πόλης μέσα από αφηγήσεις και φωτογραφίες ".

Ακούγονται ορχηστρικά κομμάτια από τη συλλογή "Greatest Melodies" των Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζηδάκη, Σ. Ξαρχάκου και Γ. Μαρκόπουλου.

Διαβάστε Περισσότερα

Η πόλη μας

Βίντεο που εκπονήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Περιβαλλοντικής Αγωγής του Γυμνασίου Γαστούνης με τίτλο "Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις-Το περιβάλλον της πόλης μέσα από αφηγήσεις και φωτογραφίες ".

Ακούγονται ορχηστρικά κομμάτια από τη συλλογή του Μάνου Χατζηδάκη Δεκαπέντε Εσπερινοί.

Διαβάστε Περισσότερα

Η γειτονιά μου

Βίντεο που εκπονήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Περιβαλλοντικής Αγωγής του Γυμνασίου Γαστούνης με τίτλο "Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις-Το περιβάλλον της πόλης μέσα από αφηγήσεις και φωτογραφίες " για το σχολικό έτος 2014-2015.

Ακούγονται ορχηστρικά κομμάτια από τη χρυσή συλλογή του Μίκη Θεοδωράκη.

Διαβάστε Περισσότερα